Πασκουάλ: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Εφές

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 14:46
UPD:14:49
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
«Απέναντί μας θα έχουμε μια σκληρή και αθλητική ομάδα. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο», δήλωσε πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ο Ισπανός προπονητής.
A- A A+

Στην Κωνσταντινούπολη δοκιμάζεται αύριο ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αναντολού Εφές, για την πέμπτη αγωνιστική στη regular season της Ευρωλίγκας.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους από την ημέρα που ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ και να φτάσουν στην τρίτη συνεχή νίκη (συνολικά τέταρτη) στη διοργάνωση, που αν επιτευχθεί μπορεί να τους στείλει στην κορυφή, εφόσον η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττηθεί απόψε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

«Η Εφές είναι σε καλή κατάσταση. Νίκησε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα. Είναι σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε. Απέναντί μας θα έχουμε μια σκληρή και αθλητική ομάδα. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο», δήλωσε πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ο Ισπανός προπονητής.

«Θα πρέπει να αμυνθούμε ομαδικά. Ο Ερτέλ είναι ο βασικός δημιουργός τους κι ένας από τους καλύτερους "άσους" στην Ευρωλίγκα. Έχουμε καταστρώσει το αμυντικό πλάνο μας ως σύνολο και ελπίζουμε να φύγουμε νικητές από την Κωνσταντινούπολη», έδωσε το στίγμα ο 44χρονος τεχνικός.

Στην ίδια κατεύθυνση και οι δηλώσεις του Ντιμίτρις Νίκολς, που πρόσθεσε ότι «προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα για τον αυριανό αγώνα, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές. Δεν κοιτάζουμε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη της Αναντολού Εφές, αλλά τους εαυτούς μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει ως ομάδα. Βελτιωνόμαστε διαρκώς, μέρα με τη μέρα, μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις