Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, με βαθμιαία βελτίωση, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και βαθμιαία εξασθένηση. Ανεμοι: Δυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες το πρωΐ, με πιθανότητα βροχής. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις, με πιθανές βροχές μικρής διάρκειας τις πρώτες πρωϊνές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Το βράδυ, ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις με βροχή και πιθανώς καταιγίδα. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις, με βροχές το πρωΐ, κυρίως στα βορειοανατολικά, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για αύριο, Παρασκευή, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια ισχυροί, που από το βράδυ στα δυτικά, θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή