Ν.Δ. για τηλεοπτικό τοπίο: Όλα θα κριθούν από τη στάση της κυβέρνησης

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 13:31
UPD:13:32
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Οι χειρισμοί και οι προτάσεις της Ν.Δ. για το τηλεοπτικό τοπίο σε σχέση με τις αντίστοιχες της κυβέρνησης είναι η μέρα με τη νύχτα, σχολίασαν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την πρόταση που υπέβαλε για την προεδρία του ΕΣΡ.

Στο ερώτημα γιατί επέλεξε τώρα η ΝΔ για να κάνει την πρόταση για τον κ. Αθ. Κουτρομάνη, οι ίδιες πηγές σημείωσαν: «Χθες διαπιστώθηκε απόλυτο αδιέξοδο. Η παράταση μιας νοσηρής κατάστασης. Η Νέα Δημοκρατία απέναντι σε αυτό, και αφού τα πράγματα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν θεσμικά, πήρε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

Επισήμαναν ότι πως τρία είναι τα χαρακτηριστικά της πρότασης του κ. Κουτρομάνου για την προεδρία του ΕΣΡ: Έχει απόλυτα διαφανή και άμεμπτη δημόσια πορεία, έχει πλήρως αποδεκτό κύρος από όλους και ευρύτατη αποδοχή.

Ανέφεραν ακόμη πως είναι πρόταση που μπορεί να υποστηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Τόνισαν πάντως ότι προηγείται η θεσμική τάξη και έπονται τα πρόσωπα και πρόσθεσαν: «Συμπληρώνεται τώρα η συνολική εικόνα. Η κυβέρνηση αναμετράται με τα λάθη της και υπέστη πολιτική ήττα. Η δική μας πρόταση είναι πρόταση άρσης του αδιεξόδου. Όλα κρίνονται στο τέλος, από τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση και αν θα αναλάβει τις ευθύνες της ή όχι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή