Αδ. Γεωργιάδης: Κατάργηση του περιορισμού των αδειών και μετά ΕΣΡ

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 17:12
UPD:17:19
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σχολιάζοντας o κ. Γεωργιάδης την επιλογή Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ εκτίμησε ότι έγινε «με την κλασσική, λίγο πονηρή, τακτική του κ. Τσίπρα, να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα στη Ν.Δ.» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την κατάργηση του περιορισμού των αδειών ως προϋπόθεση για την ανάδειξη ΕΣΡ έθεσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ερωτηθείς για σενάρια συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή σχολίασε ότι «η Χρυσή Αυγή, είναι Εθνικο-σοσιαλιστικής ιδεολογίας. Δεν έχει καμία σχέση με μας».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM o κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μεγάλη στροφή της κυβέρνησης στο ζήτημα του ΕΣΡ από την Παρασκευή το βράδυ και επανέλαβε ότι η γραμμή της Ν.Δ. θα είναι σεβασμός στην απόφαση του ΣτΕ, κατάργηση του νόμου του κ. Παππά, ως προς το σκέλος που αφορά τον περιορισμό στις άδειες.

Ξεκαθάρισε ότι «εάν όλα αυτά συμβούν, είμαστε εδώ για να μπούμε στα ονόματα. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αυτό».

Σχολιάζοντας την επιλογή Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ εκτίμησε ότι έγινε «με την κλασσική, λίγο πονηρή, τακτική του κ. Τσίπρα, να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα στη Ν.Δ.».

Προειδοποίησε ότι «εάν επιλέξουν την πόλωση,  δεν θα έχουμε ΕΣΡ, είναι πάρα πολύ απλό, δεν πρόκειται να εκβιάσει την Ν.Δ., ο κ. Τσίπρας. Θα καταλήξουμε σε ονόματα, δεν θα τα χαλάσουμε σε ονόματα. Υπάρχουν στη χώρα σοβαροί άνθρωποι, που μπορούν να αποκτήσουν την κοινή αποδοχή».

Για τα σενάρια συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή απάντησε πως «η Χρυσή Αυγή, δεν είναι καν, ακροδεξιά, οι ακροδεξιοί στην Ελλάδα ήταν οι Χουντικοί, αυτή την έννοια έχει η ακροδεξιάς την Ελλάδα, ήταν εξωκοινοβουλευτική, δηλαδή. Η Χρυσή Αυγή, είναι Εθνικο-σοσιαλιστικής ιδεολογίας. Δεν έχει καμία σχέση με μας, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με μας, ούτε στο μέλλον γιατί αυτά που πιστεύουμε είναι θεμελιωδώς, διαφορετικά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή