Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 15:23
UPD:15:26
INTIME SPORTS/VILLA

Η έρευνα θα διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

A- A A+

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά την αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Φίλιππο Καρατσίδη να παραγγείλει επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί η τέλεση αδικημάτων, συνδεόμενα με τον αθλητικό νόμο, αλλά και να αναζητηθεί ο δράστης. Η έρευνα θα διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η φωτοβολίδα φαίνεται ότι εκτοξεύθηκε στο 79ο λεπτό του αγώνα από άτομο που βρισκόταν στη Θύρα 4 και έσκασε στο «τερέν» όπου άναψε, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» Ιβάν Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους υπεύθυνους ασφαλείας του συλλόγου για το περιστατικό, ζητώντας να εντοπιστεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή