Σιγκαπούρη: Πιείτε καφέ σαν «Φιλαράκια»

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 13:24
Facebook/Central Perk SG
A- A A+

Την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους όπως οι πρωταγωνιστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια»  θα έχουν εντός ολίγων ημερών οι κάτοικοι και επισκέπτες της Σιγκαπούρης, καθώς η νησιωτική χώρα αποκτά το δικό της… «Central Perk».

Μια καφετέρια παρόμοια με αυτήν στην οποία πραγματοποιούσαν τις συναντήσεις τους οι Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Τσάντλερ, Φοίβη και Τζόι ανοίγει στις 24 Νοεμβρίου τις πύλες της για το κοινό στη μικρότερη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας, η οποία με έκταση μόλις 719,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα, έχει χαρακτηριστεί και ως σύγχρονη «πόλη - κράτος».

Πάντως, όσοι επιθυμούν να βρίσκουν συνεχώς άδειο τον καναπέ όπου κάθονταν οι πρωταγωνιστές της σειράς -ή και οποιοδήποτε άλλο τραπέζι-, μάλλον θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να προσφέρει μία «τσουχτερή» συνδρομή για μέλη.

FACEBOOK/CENTRAL PERK SG

Σύμφωνα με τη σελίδα του καταστήματος στο Facebook και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Time, καταβάλλοντας περίπου 650 ευρώ τον χρόνο (720 δολάρια ΗΠΑ ή 1.000 δολάρια Σιγκαπούρης), τα μέλη του Central Perk θα μπορούν -μεταξύ άλλων- να κάνουν κράτηση, να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, αλλά και να προσκαλούν μέχρι πέντε φίλους τους.

Παρά τις όποιες αντιδράσεις για το υψηλό κόστος συνδρομής μέλους, το οποίο δύσκολα θα μπορούσαν να καταβάλλουν τα πραγματικά «Φιλαράκια», ο ιδιοκτήτης του καταστήματος -μιλώντας στον τοπικό Τύπο- διαβεβαίωσε ότι θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να επισκεφθεί την καφετέρια, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μείωσης της ετήσιας συνδρομής, καθώς «θα ήταν άδικο για τα πολλά άτομα που έχουν ήδη εγγραφεί».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή