Ν. Παππάς: Πήγαμε στη Βενεζουέλα για προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ

Τι δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας για το ταξίδι με τον δικηγόρο Αρτεμίου
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 13:05
UPD:15:17
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Παππάς παραδέχθηκε ότι είχε ταξιδέψει ανεπίσημα με τον δικηγόρο Αρτεμίου στη Βενεζουέλα

A- A A+

«Υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, εξηγώντας γιατί είχε ταξιδέψει με τον δικηγόρο Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, όπως προέκυψε από δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Παππάς μίλησε για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων -από τη ΝΔ- λέγοντας πως «δεν είναι τυχαία ούτε η δημοσίευση ούτε η στοχοποίηση του προσώπου μου από την αξιωματική αντιπολίτευση». Ο ίδιος έκανε λόγο χαρακτηριστικά για μία αποτυχημένη προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας.

«Σήμερα είναι η ημέρα διάσκεψης των προέδρων και προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ και όποιος αφήνει τέτοιου τύπου υπονοούμενα καλά θα κάνει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί τρέχαν οι βουλευτές της ΝΔ πανικόβλητοι προς την έξοδο όταν η κυβέρνηση μας έφερε τη ρύθμιση που απαγορεύει τη συμμετοχή σε οποιουδήποτε τύπου εταιρείας του εξωτερικού των πολιτικών προσώπων», κατέληξε.

Ακολούθησε ανακοίνωση από τη ΝΔ, σύμφωνα με την οποία ο κ. Παππάς «έλυσε τη σιωπή του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή