Το 2017 έρχεται το ανανεωμένο Ignis

Νέες εκδόσεις για υψηλές επιδόσεις εντός και εκτός πόλης
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 09:31
UPD:09:32
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Οι πωλήσεις του νέου πιο όμορφου Ignis θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2017. Θα διατίθεται συνολικά με 14 χρώματα αμαξώματος, εκ των οποίων τα τρία (Flame Orange Pearl Metallic, Neon Blue Metallic και Helios Gold Pearl Metallic) είναι εντελώς νέα, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής διχρωμίας σε πέντε συνδυασμούς χρωμάτων με μαύρη οροφή. Οι επιβαίνοντες επωφελούνται από την ευρυχωρία της καμπίνας, την απρόσκοπτη ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση, αλλά και τον χώρο αποσκευών των 267 λίτρων. Το Ignis θα εφοδιάζεται και με σύστημα Smartphone Linkage Display Audio (SLDA) που επιτρέπει τη σύνδεση με το τηλέφωνό σας, μέσω Bluetooth® ή καλωδίου USB, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηχοσύστημα, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης.

Εφοδιασμένο με τη νέα γενιά ελαφρού και άκαμπτου αμαξώματος TECT της Suzuki, που σε συνδυασμό με τη νέα ανάρτηση εξασφαλίζουν άριστη οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια, το νέο Ignis παίρνει κίνηση από τον εξελιγμένο βενζινοκινητήρα 1.2 Dualjet που έχει απόδοση 90 ίππων και 120 Nm ροπής, συνδυάζοντας επιδόσεις για κίνηση εντός και εκτός πόλης, με άριστη οικονομία και περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Συνδυάζεται με 5τάχυτο χειροκίνητο ή κιβώτιο αυτόματης αλλαγής σχέσεων (Auto Gear Shift), ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το νέο Ignis θα προσφέρεται σε εκδόσεις 4x2 με κίνηση στους εμπρός τροχούς, αλλά και 4x4 με το εξελιγμένο σύστημα Allgrip Auto, που μεταδίδει αυτόματα ροπή και στους πίσω τροχούς όταν ανιχνευθεί απώλεια πρόσφυσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή