Bundesliga: Δεν αφήνει τη Μπάγερν να ξεφύγει η Λειψία

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 18:45
UPD:18:48
REUTERS/MICHAELA REHLE

Η φοβερή και τρομερή Λειψία δεν αφήνει τους Βαυαρούς να αποσπαστούν, καθώς αυτή την φορά πέρασε με 2-0 και από την έδρα της Ντάρμστατ, παραμένοντας στο -2 από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι

A- A A+

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερν στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, όπου νίκησε με 3-1 την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τον τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ, που αποχώρησε στο α΄ ημίχρονο, ενώ για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι βασικός στην ενδεκάδα κι έπαιξε όλο το 90λεπτο. 

Η φοβερή και τρομερή Λειψία δεν αφήνει τους Βαυαρούς να αποσπαστούν, καθώς αυτή την φορά πέρασε με 2-0 και από την έδρα της Ντάρμστατ, παραμένοντας στο -2 από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

«Χρυσή αλλαγή» για τους νικητές ήταν ο Ζάμπιτσερ, καθώς μπήκε στο ματς στο 51΄ και πέτυχε τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Στον πάγκο έμεινε ξανά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» τη Βόλφσμπουργκ, που παραμένει χωρίς νίκη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Η Φράιμπουργκ, που πρόσφατα αποκλείστηκε στην φάση των «32» του γερμανικού Κυπέλλου από ομάδα μικρότερης κατηγορίας πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Βρέμη επί της Βέρντερ με 3-1, ενώ τέλος, η Μάιντς δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο της ουραγού, Ινγκολστατ, με 2-0.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 9ης αγωνιστικής:
Γκλάντμπαχ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης   0-0
Μάιντς-Ινγκολστατ                              2-0 (51΄πεν. Μαλί, 85΄ Οζτουναλί)
Αουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου    1-3 (67΄ Για Τσέολ Κου - 19΄, 48΄ Λεβαντόφσκι, 21΄ Ρόμπεν)
Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν               1-2 (37΄ Αρνολντ - 79΄ Μεχμέντι, 84΄ Γεντβάι)
Ντάρμστατ-Λειψία                               0-2 (57΄, 82΄ Ζάμπιτσερ)
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ             1-3 (67΄ Γκαρσία - 29΄ Φίλιπ, 39΄πεν. Γκρίφο, 75΄ Αμπράσι)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις