Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2005 07:00
A- A A+

Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη το πρωΐ, θα είναι αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, που το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους. Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Ηλιφάνεια. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που τις πρωϊνές ώρες θα είναι αυξημένες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Ζεστό και υγρό καιρό, με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία θα πυκνώσουν, προβλέπει για αύριο, Σάββατο, η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία πολύ ισχυροί και στα ανατολικά ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή