Πασκουάλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο και στον Δ.Γιαννακόπουλο»

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 00:24
UPD:00:33
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Καταλανός τεχνικός στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο είδε την ομάδα του να επιστρέφει... από την κόλαση και να φεύγει νικήτρια με 84-83, ενώ περίπου 3 λεπτά πριν το φινάλε βρισκόταν στο -10 (73-83).

A- A A+

Στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη επί της Μπάμπεργκ ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο είδε την ομάδα του να επιστρέφει... από την κόλαση και να φεύγει νικήτρια με 84-83, ενώ περίπου 3 λεπτά πριν το φινάλε βρισκόταν στο -10 (73-83). Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επισήμανε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη που πήραμε σε ένα σκληρό παιχνίδι. Καταφέραμε, όμως, να νικήσουμε στο φινάλε. Σίγουρα η απόδοσή μας δεν ήταν η ίδια για 40 λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτό που θέλαμε», είπε αρχικά ο Πασκουάλ και συνέχισε:

«Η Μπάμπεργκ είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Για μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εδώ. Θέλω να ευχαρισττήσω θερμά τους οπαδούς μας που ήταν εκπληκτικοί. Τους αφιερώνω τη νίκη, όπως και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή. Ξέρω ότι το ήθελε πολύ και ήταν ένα καλό δώρο για εκείνον. Θέλουμε βελτίωση σαν ομάδα, ειδικά στην άμυνα, αλλά είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Ο πολυτιμότερος παίκτης των «πρασίνων», Νικ Καλάθης, υποστήριξε: «Ήταν θέμα καρδιάς. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το πνεύμα αυτής της ομάδας. Έχουμε περάσει αρκετά τόσο νωρίς στη σεζόν. Ωστόσο, επιστρέψαμε και δώσαμε μία μάχη. Έχουμε μία ομάδα που πιστεύει στον εαυτό της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις