Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2005 07:00
A- A A+

Πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις, με παροδικές βροχές στη Μακεδονία και αργά το απόγευμα στη Θράκη. Το βράδυ, ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως τις βραδυνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά ηλιοφάνεια, βαθμιαία όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αργά το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθέί βροχή μικρής διάρκειας. Οι άνεμοιι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή