Παναθηναϊκός: Χάνει τον Ηρακλή ο Χουλτ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 19:24
UPD:19:34
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκλας Χουλτ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το «τριφύλλι» στην αναμέτρηση με τον «Γηραιό», καθώς δεν έλαβε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που είχε στον προσαγωγό.

A- A A+

Ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε με τον Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό.

Μετά το σοκ στη Βέροια (1-1) και κυρίως τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία τους για το μεθαυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκλας Χουλτ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το «τριφύλλι» στην αναμέτρηση με τον «Γηραιό», καθώς δεν έλαβε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που είχε στον προσαγωγό. Ο Σουηδός αριστερός μπακ γυμνάστηκε μόνος του και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Το πρόβλημα με τον Χουλτ δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ατομικό ακολούθησαν και οι Λεντέσμα, Ζέκα και Σάμπα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Στο περιθώριο της προπόνησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε αρκετά τετ-α-τετ με παίκτες (Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μολέδο) στην προσπάθειά του να βρει τι φταίει και οι «πράσινοι» δε μπορούν να «καθαρίσουν» τα παιχνίδια που έχουν το «πάνω χέρι».

Ο Ιταλός απέφυγε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, άλλωστε, ό,τι είχε να τους πει το είπε στ΄ αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας, όπου έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο βαθμοί.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις