Γαλλία: Η... εφορία χάλασε τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί ΣΖ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 10:49
UPD:10:51
REUTERS/ALBERT GEA

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου ήταν αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ» μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι αρχικά επιδίωξαν να φέρουν στο Παρίσι τον Μέσι, αλλά πληροφορήθηκαν από το περιβάλλον του παίκτη ότι δεν επιθυμούσε να φύγει από το «Νόου Καμπ».

A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να καλύψει το ποσό που ζήτησε η πλευρά του Νεϊμάρ για να καλυφθεί η εφορία με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του παίκτη στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Αυτό επικαλείται σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η έγκυρη L'Equipe, η οποία παραθέτει λεπτομέρειες για τα ραντεβού που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς τελικά να προχωρήσει η υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η γαλλική εφημερίδα ο πατέρας του Βραζιλιάνου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Παρί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ. Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου ήταν αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ» μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι αρχικά επιδίωξαν να φέρουν στο Παρίσι τον Μέσι, αλλά πληροφορήθηκαν από το περιβάλλον του παίκτη ότι δεν επιθυμούσε να φύγει από το «Νόου Καμπ».

Με το Βραζιλιάνο διεθνή, όμως, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο πατέρας του και οι εκπρόσωποί του αξίωσαν ετήσιες απολαβές 35 εκ. ευρώ, ποσό που ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν οι Άραβες επενδυτές της Παρί. Όταν, όμως, τους ζητήθηκε να καταβάλλουν κι άλλα 45 εκ. ευρώ για να καλυφθεί η εφορία, εκεί η υπόθεση «κόλλησε». 

Το δεύτερο αίτημα θεωρήθηκε σχεδόν ανήθικο από τους ανθρώπους της Παρί κι έτσι «ναυάγησε» η μεταγραφή. Η L'Equipe σημειώνει ακόμη ότι προηγήθηκαν άλλες δύο επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η πρώτη τον περασμένο Απρίλιο, όταν οι παράγοντες της γαλλικής ομάδας βρέθηκαν στο Σάο Πάουλο κι άλλη μία λίγο αργότερα στην Ίμπιζα, όπου συναντήθηκαν με το μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι πριν από μερικά 24ωρα ο Νεϊμάρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο στη Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις