Μ. Βορίδης: Πώς αισθάνονται στο υπ. Δικαιοσύνης;

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 18:23
UPD:19:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

«Τι δημοκρατικό ήθος είναι αυτό;», διερωτάται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Τι δημοκρατικό ήθος είναι αυτό;», διερωτάται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας αναφορά του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου.

«“Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τις τηλεοπτικές άδειες είναι δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές”, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος, οι πράξεις ή οι παραλείψεις του οποίου κρίνονται από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Άραγε, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής του κ. Παπαγγελόπουλος πώς αισθάνονται όταν κυβερνητικά στελέχη ευθαρσώς λένε ότι δεν σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις;», σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North, ο κ. Κρέτσος ανέφερε ότι «όλες οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και σεβαστές, δηλ. ο καθένας εκφράζει και τις δικές του απόψεις επί των αποφάσεων». Τόνισε όμως πως «θα ακολουθήσουμε πλήρως την απόφαση του ΣτΕ» σε περίπτωση που ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί αντισυνταγματικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή