Αθανασάκης: Φαίνεται ότι κάνουν πόλεμο εναντίον των πολιτών

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2005 19:11
A- A A+

«Oταν ήταν κυβέρνηση, διέπρεψαν ως συνοδοιπόροι της διαπλοκής. Στην αντιπολίτευση, συνεχίζουν σταθερά στον ίδιο δρόμο. Αποδεικνύουν ότι πέρα από τα μεγάλα λόγια είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν, ν’ αλλάξουν», απάντησε ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αθανασάκης είχε νωρίτερα δηλώσει «Είδα τις σημερινές πολεμοχαρείς δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/04/18/1034872.htm και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Το ερώτημα είναι: εναντίον τίνος κάνουν πόλεμο;

Αυτό που φαίνεται με τις πολιτικές τους είναι ότι, κάνουν πόλεμο, και μάλιστα επιθετικό, εναντίον της οικονομίας, εναντίον της ανάπτυξης, εναντίον της κοινωνίας, πόλεμο εναντίον των πολιτών, εναντίον των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, πόλεμο εναντίον των αγροτών, με αποτελέσματα που φαίνονται κάθε μέρα και καταγράφονται κάθε μέρα... Η Κυβέρνηση θα είχε κάποια τύχη εάν αποφάσιζε να κάνει πόλεμο εναντίον του εαυτού της, αλλά αυτόν τον πόλεμο δεν μπορεί και δεν αποφασίζει να τον κάνει.

Είδα, επίσης, με βάση τις σημερινές δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού ότι, μετά τα διάφορα λεβέντικα, τώρα βρισκόμαστε σε αναζήτηση με την Επιτροπή και τον κ. Μπαρόζο, ενός κοινού τόπου για το θέμα του "βασικού μετόχου"».

Ο κ. Αθανασάκης ερωτηθείς δήλωσε «Δεν είναι δουλειά δική μας αυτή τη στιγμή να ζητούμε εκλογές. Εκλογές προκαλούνται εφόσον το αποφασίσει η κυβέρνηση».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή