Σ. Βούλτεψη: Να μην προσπαθήσουν οι κ. Τσίπρας και Παππάς να προκαταλάβουν το ΣτΕ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 12:26
UPD:12:28
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Συζητούμε σήμερα σε μία συνεδρίαση ευρείας συναίνεσης, καθώς το εν λόγω νομοσχέδιο τυγχάνει ευρείας αποδοχής» υπογράμμισε η κ. Βούλτεψη

A- A A+

Τον κίνδυνο «να τιναχτεί στον αέρα» η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία «με το να μεταφερθεί σήμερα στην Ολομέλεια η σύγκρουση για τα κανάλια», επισήμανε η βουλευτής της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στις πληροφορίες περί πιθανής παρέμβασης του Πρωθυπουργού στη Βουλή μετά την διάσκεψη των προέδρων με θέμα το ΕΣΡ.

«Συζητούμε σήμερα σε μία συνεδρίαση ευρείας συναίνεσης, καθώς το εν λόγω νομοσχέδιο τυγχάνει ευρείας αποδοχής» υπογράμμισε η κ. Βούλτεψη. Ωστόσο, πρόσθεσε «αυτό το νομοσχέδιο θα σκιαστεί από φήμες που λένε ότι ο κ. Τσίπρας αναμένει τις σημερινές αποφάσεις της συνεδρίασης των προέδρων αν θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ ή όχι για να κάνει παρέμβαση».

«Η ελευθερία του Τύπου έχει σημαδευτεί από μία σειρά πραξικοπήματα. Δεν συζητούμε την Κοινωνική Οικονομία, συζητούμε ποια παρέμβαση θα κάνει ο πρωθυπουργός», συνέχισε η βουλευτής για να συμπληρώσει: «Ο κ. Παππάς από το καλοκαίρι έχει κάνει πραξικόπημα προκαταλαμβάνοντας το ΣτΕ. Χθες το ΣτΕ έκανε δεκτές τις προσφυγές των καναλιών. Και τι δεν έκανε η κυβέρνηση. Μέχρι και προσωπικά των δικαστών έβγαλε στη φόρα. Οι δικαστές χθες, όμως, μίλησαν. Χθες το ΣτΕ απέδειξε ότι υπάρχουν δικαστές».

Κάλεσε ακόμη την κυβέρνηση να αφήσει το ΣτΕ να αποφασίσει ανεπηρέαστο και προειδοποίησε τους κ. Τσίπρα και Παππά «να μην προσπαθήσουν, στη διάρκεια της ημέρας και μετά, να προκαταλάβουν το ΣτΕ». «Είναι μεθοδεύσεις που δεν θα περάσουν» κατέληξε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή