Bentley Flying Spur W12 S: Σπορ, πολυτελής και άκρως δυναμική

Η πρώτη 4θυρη Bentley με τελική ταχύτητα πάνω από 325 χλμ./ώρα
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 11:53
UPD:11:56
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Οι παραδόσεις της νέας Bentley Flying Spur W12 S στους πελάτες θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς. Το νέο μοντέλο είναι η πρώτη τετράθυρη Bentley με τελική ταχύτητα πάνω από 325 χλμ./ώρα, που υπόσχεται πιο σπορ εμπειρία και απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανώτερα επίπεδα ισχύος, ροπής και απόκρισης.

Η Flying Spur W12 S υιοθετεί αρκετά σκούρα στιλιστικά στοιχεία που προδίδουν το σπορ και δυναμικό ταμπεραμέντο της. Ποικίλες, σκουρόχρωμες λεπτομέρειες, όπως η χρήση Beluga gloss στη μάσκα και τα πλαίσια των φώτων, ο πίσω διαχύτης και η προαιρετική επιλογή των ανθρακονημάτων της χαρίζουν μία εντυπωσιακή και δυναμική εμφάνιση, ανάλογη των επιδόσεών της. Η Flying Spur W12 S παράγει αυξημένη ισχύ και ροπή από έναν ισχυρό κινητήρα 6.0L twin turbo W12. Χάρη στην προσεκτική ρύθμιση και χαρτογράφηση, η ισχύς έχει αυξηθεί από 625 σε 635 ίππους και η ροπή από 800 Nm σε 820 Nm για πιο δυναμική οδήγηση.

Η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη από τις 2.000 στροφές, διασφαλίζοντας μία εξαιρετικά άνετη οδηγική εμπειρία. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η ισχύς μεταφέρεται στον δρόμο μέσω ενός συστήματος all -wheel- drive με κατανομή ροπής 40 εμπρός / 60 πίσω για ασφαλή και δυναμική οδήγηση σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες.

Η ομάδα σχεδίασης της Bentley δημιούργησε έναν αθλητικό χαρακτήρα που συνδυάζει παραδοσιακά στιλιστικά στοιχεία Bentley με σπορ στήσιμο. Στο εσωτερικό της Flying Spur W12 S κυριαρχούν στιλιστικά στοιχεία σχεδιασμένα για να επιτείνουν την αίσθηση της σπορ πολυτέλειας. Το αποκλειστικά χειροποίητο εσωτερικό προσφέρει μία πλουσιότερη παλέτα χρωμάτων, νέο φινίρισμα ταμπλό και μοναδικές ραφές. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή