Super League: Η Λάρισα απειλεί την ΑΕΚ

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 10:24
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Στη Λάρισα κλείνει απόψε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής, με την ΑΕΛ να υποδέχεται την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena» στις 19:30 (Novasports 1), σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τους δύο αντίπαλους. 

Για τους γηπεδούχους λόγω του ότι η νίκη και κυρίως η εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό δημιούργησε υψηλές προσδοκίες και με νέο τρίποντο φτάνουν στην τέταρτη θέση ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Πλατανιά, για την Ένωση επειδή έχασε 5 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά με νίκη σήμερα θα φτάσει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση.

Η αποστολή των «βυσσινί» θα ανακοινωθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά το χαλάρωμα που θα κάνουν το πρωί οι παίκτες του. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ξενοδόχοφ, Βαρέλα και Καρατάσο.

Το παιχνίδι είναι επίσης κρίσιμο για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι νέα αποτυχία θα σημάνει και το τέλος του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, καθώς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θα κρίνεται από αγώνα σε αγώνα.

Ο Ντίας δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη θεσσαλική πρωτεύουσα, καθώς δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα (κάκωση) στην επιγονατίδα.

Την αποστολή του αθηναϊκού συλλόγου συγκροτούν οι, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλοπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις