Ακόμη μία καταγγελία κατά Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 22:41
UPD:22:52
REUTERS/MIKE SEGAR

Η μαρτυρία της Άντερσον βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατήγγειλαν τον κ. Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

A- A A+

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης είναι ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ.

Ακόμη μια γυναίκα υποστήριξε ότι ο μεγιστάνας έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα της ενώ οι δύο τους βρίσκονταν σε ένα κατάμεστο από κόσμο νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κι ενώ εκείνη δεν τον είχε προκαλέσει.

Σε άρθρο που δημοσίευσε η Washington Post στη διαδικτυακή της έκδοση, η Κρίστιν Άντερσον περιέγραψε πως καθόταν σε έναν καναπέ με φίλους στο κλαμπ όταν ξαφνικά ένα χέρι βρέθηκε κάτω από την φούστα της.

Η Άντερσον, περίπου 20 ετών εκείνη την εποχή, επισήμανε ότι έσπρωξε το χέρι του μακριά, γύρισε και αναγνώρισε τον κ. Τραμπ ως τον άνδρα που την άγγιξε. Εκείνος είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο και το πρόσωπό του δέσποζε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ. Επιπλέον ήταν γνωστός θαμώνας της νυχτερινής ζωής του Μανχάταν.

Η ίδια τόνισε ότι η επίθεση ήταν τυχαία και δεν είχε προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση μεταξύ τους.

Η Washington Post επισήμανε ότι η εκπρόσωπος τύπου του δισεκατομμυριούχου Χόουπ Χικς δήλωσε ότι ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου «διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την ψευδή κατηγορία από κάποια που αναζητά δωρεάν δημοσιότητα. Είναι απόλυτα γελοία».

Η μαρτυρία της Άντερσον βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατήγγειλαν τον κ. Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή