Λευκωσία: Ικανοποιητική η συναίνεση για το Συμβούλιο Σύνδεσης Τουρκίας-ΕΕ

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2005 15:52
UPD:16:03
A- A A+

Η κυπριακή κυβέρνηση θεωρεί ικανοποιητική τη συναίνεση που υπήρξε στη σύνοδο των Μονίμων Αντιπροσώπων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναφορικά με το κοινό κείμενο για το Συμβούλιο Σύνδεσης Τουρκίας-ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

«Εχει υπάρξει συναίνεση που θεωρούμε ότι είναι ικανοποιητική. Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα στο COREPER (συμβούλιο Μονίμων Αντιπροσώπων) και εάν χρειαστεί θα υπάρξουν ανακοινώσεις», δήλωσε ο κ. Χρυσοστομίδης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του υπουργικού Συμβουλίου.

Την πεποίθηση ότι θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη στη σύνοδο της Επιτροπής των Μονίμων Αντιπροσώπων αναφορικά με το κείμενο για το Συμβούλιο Σύνδεσης Τουρκίας-ΕΕ, εξέφρασε σήμερα και ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Ιακώβου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών Παναγιώτη Σκανδαλάκη, ο κ. Ιακώβου είπε ότι «το κείμενο, το οποίο έχω δει, νοουμένου ότι θα διατηρηθεί αυτό που συμφώνησαν και συμφώνησε η αντιπροσωπεία μας, είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή