Ν.Δ.: Το μόνο που κρατά όρθια την κυβέρνηση είναι το θράσος της

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 19:07
UPD:19:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει ότι «το μόνο που κρατάει όρθια αυτήν την τραγική κυβέρνηση είναι το θράσος της. Τίποτα άλλο».

A- A A+

Αιχμές κατά της κυβέρνησης, ότι ήταν εκείνη που εμπόδισε τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), αλλά και ότι «παρέκαμψε το ΕΣΡ, παρά τη ρητή πρόβλεψη του Συντάγματος, για να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με τον νόμο Παππά», αφήνει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, η κυβέρνηση πρότεινε επτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εννέα θέσεις του ΕΣΡ, εμποδίζοντας έτσι τη συγκρότησή του.

«Και σήμερα έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία επειδή επιμένουμε στο αυτονόητο. Επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ και συζήτηση για τη συγκρότησή του από μηδενική βάση και σε κλίμα συνεννόησης», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει ότι «το μόνο που κρατάει όρθια αυτήν την τραγική κυβέρνηση είναι το θράσος της. Τίποτα άλλο».

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου έκανε λόγο για «ολισθηρό και επικίνδυνο κατήφορο της Ν.Δ.», καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «επιδιώκει την παράλυση του ΕΣΡ , ακολουθώντας μια επαίσχυντη και βαθύτατα αντιθεσμική πρακτική, προκειμένου να προστατεύσει όσους κατέχουν αυθαίρετα δημόσιες συχνότητες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή