Ν. Τόσκας: Μικροπολιτική εκμετάλλευση της βομβιστικής επίθεσης από τον Γ. Κουμουτσάκο

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 18:52
UPD:18:55
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι «ο κ. Κουμουτσάκος, δίκην αστυνομικού ντετέκτιβ, συστηματικά επιλέγει να λησμονεί πλήρως τα τεκταινόμενα επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και καταφεύγει άλλη μία φορά σε μικροπολιτική εκμετάλλευση ενός γεγονότος καταδικαστέου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για «μικροπολιτική εκμετάλλευση ενός γεγονότος καταδικαστέου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα», κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας στην δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με την βομβιστική επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, με στόχο το σπίτι της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη.

Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι «ο κ. Κουμουτσάκος, δίκην αστυνομικού ντετέκτιβ, συστηματικά επιλέγει να λησμονεί πλήρως τα τεκταινόμενα επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και καταφεύγει άλλη μία φορά σε μικροπολιτική εκμετάλλευση ενός γεγονότος καταδικαστέου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα».

Ο κ. Κουμουτσάκος νωρίτερα καταλόγισε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αδυναμία, σε ό,τι αφορά την περιφρούρηση της ασφάλειας των πολιτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή