Ένταση στην ΕΠΟ για τους ορισμούς των διαιτητών

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 12:25
UPD:12:29
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ένταση προκλήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή την παρουσία της ομοσπονδίας διαιτητών.

Τριμελής επιτροπή της ΟΔΠΕ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πάρκο Γουδή, ζητώντας να ορίσει εκείνη τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον αρμόδιο υπεύθυνο ορισμού της διοργανώτριας αρχής, Δημήτρη Σαραϊδάρη και όχι με την παρουσία των μελών της ΚΕΔ.

Οι κ.κ. Καραμάνης (πρόεδρος), Σπανέας (γεν. γραμματέας) και Καρκοβύρης που αποτελούσαν την επιτροπή επικαλέστηκαν κενό εξουσίας στην ΕΠΟ και παράλληλα επικαλέστηκαν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που όρισε προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ομοσπονδία. Η παρουσία τους δεν πέρασε... απαρατήρητη με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση, προπηλακισμοί και σπρωξιές, με τον πρόεδρο της ΟΔΠΕ, κ. Καραμάνη να καταγγέλει ότι με εντολή του μέλους της ΚΕΔ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας της ΕΠΟ τους έβγαλαν με βίαιο τρόπο έξω από τα γραφεία.

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος δεν ήταν. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές» είπε χαρακτηριστικά ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών. Η τριμελής αντιπροσωπεία αποχώρησε από τον χώρο με προορισμό το υφυπουργείο Αθλητισμού για να συναντήσει τον Σταύρο Κοντονή και να καταγγείλει τα όσα έγιναν στην ΕΠΟ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις