ΚΚΕ: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού από κυβέρνηση - θεσμούς

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 17:51
UPD:17:58
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Και σ’ αυτό ομονοούν άπαντες, ανεξάρτητα απ’ τις επιμέρους αντιθέσεις τους, που σχετίζονται με τα διαφορετικά συμφέροντα που εκπροσωπούν και με τις γενικότερες δυσκολίες της καπιταλιστικής ανάκαμψης», συμπληρώνει το ΚΚΕ.

A- A A+

Προσπάθεια, εκ μέρους της κυβέρνησης και των θεσμών, να στρέψουν την προσοχή των πολιτών σε άλλα ζητήματα της διαπραγμάτευσης (συμμετοχή ή όχι του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, διαχείριση του χρέους, κάλυψη πλεονασμάτων), με στόχο «να κρύψουν» πιο ουσιαστικά θέματα, καταγγέλλει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Όπως αναφέρει ο Περισσός, πιο ουσιαστικό για τον λαό είναι ότι «σε κάθε περίπτωση, η πορεία υλοποίησης του τρίτου μνημονίου και η ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, προϋποθέτουν τη μονιμοποίηση και κλιμάκωση των αντιλαϊκών μέτρων, τη φοροληστεία, την εργασιακή ζούγκλα, τους "κόφτες" των λαϊκών αναγκών, τους πλειστηριασμούς κλπ».

«Και σ’ αυτό ομονοούν άπαντες, ανεξάρτητα απ’ τις επιμέρους αντιθέσεις τους, που σχετίζονται με τα διαφορετικά συμφέροντα που εκπροσωπούν και με τις γενικότερες δυσκολίες της καπιταλιστικής ανάκαμψης», συμπληρώνει το ΚΚΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή