Νέες καινοτόμες λύσεις από την ΝΝ

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 04:54
UPD:14:24

Με τις νέες λύσεις που προτείνει η NN, δε χρειάζεται να «πονάει» η τσέπη μας για διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις ή επεμβάσεις ρουτίνας.

A- A A+

Tο …άλγος που προκαλεί το κόστος ακόμη και μιας απλής ιατρικής επίσκεψης, μπορεί πλέον εξαφανιστεί μέσα από την απόκτηση ενός οικονομικού ασφαλιστικού πακέτου παροχών υγείας της NN. H καινοτόμος ασφαλιστική εταιρεία, μέσα από μια απλή ηλεκτρονική διαδικασία  μπορεί να εξαφανίσει τον πόνο που συνήθως προκαλεί η ανακοίνωση για το τελικό κόστος μίας απλής επέμβασης ρουτίνας. Έναν πόνο που πολλές φορές τον αισθανόμαστε δυνατότερο και από τον πραγματικό και που ίσως λειτουργήσει ανατρεπτικά στον να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του γιατρού.

Με τις νέες λύσεις που προτείνει η NN, δε χρειάζεται να «πονάει» η τσέπη μας για διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις ή επεμβάσεις ρουτίνας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η πρόληψη ώστε τώρα που κάποιος είναι υγιής να πληκτρολογήσει το nndirect.gr και να αποκτήσει με απλές και εύκολες διαδικασίες το NN DIRECT HEALTH. Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας για πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη και διαγνωστικές εξετάσεις που ξεκινά με μηνιαία κόστος από 24,9 ευρώ. Ένα κόστος σημαντικά χαμηλότερο από το σύνηθες που διαμορφώνουν μερικές επισκέψεις σε γιατρό και κάποιες απλές διαγνωστικές εξετάσεις

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος την ασφάλεια υγείας NN Direct Health και για όλη την οικογένεια με επιπλέον έκπτωση 20%, αποκλειστικά online στο nndirect.gr .

Προτεινόμενα για εσάς