Μήνυση Καρντάσιαν κατά ιστοτόπου που την εμφανίζει να σκηνοθέτησε τη ληστεία

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 08:38
EPA/JUSTIN LANE
A- A A+

Στην Δικαιοσύνη εναντίον αμερικανικού ιστότοπου, ο οποίος σε δημοσίευμά του την εμφανίζει να έχει σκηνοθετήσει την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι, προσέφυγε η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν.

Η 35χρονη Καρντάσιαν κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης σε βάρος του ιστότοπου MediaTakeOut.com, διεκδικώντας αποζημίωση.

Ο ιστότοπος δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει την προσφυγή της Καρντάσιαν στη Δικαιοσύνη σε βάρος του.

Η γαλλική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι κακοποιοί έδεσαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου την 35χρονη στις 3 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο του Παρισιού, με τη λεία τους να ανέρχεται στο ποσό των εννέα εκατομμυρίων ευρώ.

Η τηλεπερσόνα έχει δεχθεί κριτική, καθώς της καταλογίζεται ότι έφερε τον εαυτό της σε ευάλωτη θέση αναρτώντας λίγες ημέρες πριν από την επίθεση στο Παρίσι φωτογραφίες με τα κοσμήματά της, ανάμεσα στα οποία και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, αρκετοί συνεχίζουν να χλευάζουν για την Καρντάσιαν για την περιπέτειά της. Εταιρεία η οποία εδρεύει στην Καλιφόρνια, πουλά εν όψει του Halloween το κοστούμι «Θύμα Ληστείας στο Παρίσι», το οποίο απαρτίζεται από μία μαύρη περούκα, γυαλιά ηλίου, ένα λευκό μπουρνούζι, σκοινί, ένα φίμωτρο και ένα μεγάλο πλαστικό δαχτυλίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή