Έκπτωση για τους... ευγενικούς πελάτες

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 13:49
UPD:13:50
FACEBOOK/CUPS Coffee & Tea
A- A A+

Έκπτωση στους πιο ευγενικούς του πελάτες προσφέρει ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, απηυδισμένος από την έλλειψη καλών τρόπων.  

Οι πελάτες του «Cups Coffee & Tea» στο Grandin Village ανταμείβονται με μειωμένες τιμές στον καφέ, εφόσον… παραγγείλουν ευγενικά.

«Ένα καφεδάκι: 5 δολάρια», «Ένα καφεδάκι, παρακαλώ: 3 δολάρια», «Γεια σας, ένα καφεδάκι, παρακαλώ: 1,75 δολάρια» έγραψε σε πίνακα έξω από την καφετέριά του ο μπάρμαν Τζάστιν Σιμς, δηλώνοντας ότι έχει ανάγκη να λύσει… όλες τις αδικίες του κόσμου, ξεκινώντας από εκείνους που δεν έχουν χρόνο να πουν ένα «γεια».

Ο Σιμς έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του από το καλοκαίρι, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τη συμπεριφορά των συμπολιτών του, έστω και μέσω της «εξαγοράς» καλών τρόπων.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη καφετέρια που ανταμείβει τους ευγενικούς της πελάτες, καθώς το 2013, το «Petit Syrah» στη Νίκαια έγινε διάσημο, ανταμείβοντας όσους επιδείκνυαν καλούς τρόπους.

Εξάλλου, τον Μάιο, το κυλικείο του πανεπιστημίου «Anhui Normal University», στην πόλη του Wuhu της ανατολικής Κίνας, προσέφερε έκπτωση 50% στους πιο ευγενικούς φοιτητές του, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τη συμπεριφορά των σπουδαστών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή