Μπάσκετ: Πέρασε από την Πάτρα η ΑΕΚ

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 19:36
UPD:19:39
INTIME SPORTS/ΚΟΡΜΠΑΚΗ ΓΙΩΤΑ
Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν έθελξε με το μπάσκετ που έπαιξε αλλά χτύπησε τους γηπεδούχους στη ρακέρα, εκεί όπου απόντων των Μπάβτσιτς και Κόμπινς ο Μαυροειδής έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Διαμαντάκο.
A- A A+

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Απόλλωνα Πατρών με 77-59 στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν έθελξε με το μπάσκετ που έπαιξε αλλά χτύπησε τους γηπεδούχους στη ρακέρα, εκεί όπου απόντων των Μπάβτσιτς και Κόμπινς ο Μαυροειδής έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Διαμαντάκο.

Η Ένωση ήταν άστοχη από την περιφέρεια (8/29 τρίποντα), ενώ η άμυνα ζώνης των γηπεδούχων σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου τη δυσκόλεψε πολύ, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (35-35). 

Ο Βεργίνης με τον Τζόουνς κρατούσαν την ομάδα τους κοντά στο σκορ (51-57), αλλά η ΑΕΚ με τρίποντο του Ντίξον έφτασε στι (66-55) και δεν ξανακοίταξε πίσω.

Ο Ντίξον είχε 19 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι Μαυροειδής (12 π.) και Μιλόσεβιτς (8 π., 9 π.), ενώ για το αχαϊκό συγκρότημα υπέρτεροι ήταν οι Τζόουνς (13 π.), Τσιάρας (13 π.) και Βεργίνης (11 π.).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις