Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Παρτιζάν στο Βελιγράδι σε ιστορικό αγώνα

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 00:01
UPD:15:39
INTIME SPORTS/VILLA

Το παιχνίδι ήταν το πρώτο που έγινε στην ιστορία των δυο ομάδων στο Βελιγράδι.

A- A A+

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την Παρτιζάν με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ, που πέτυχε και τα δύο γκολ του «Δικέφαλου» πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Το παιχνίδι ήταν το πρώτο που έγινε στην ιστορία των δυο ομάδων στο Βελιγράδι. Πριν την έναρξη τιμήθηκε ο Σάσα Ίλιτς για το ρεκόρ συμμετοχών του (791) με την φανέλα της Παρτιζάν από τον «θρύλο» του συλλόγου, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, που διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής και των δυο ομάδων.

Επίσης ο Βλάνταν Ίβιτς, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Βελιγραδίου, παρέλαβε μια φανέλα της ομάδας. Το σκορ άνοιξε ο Μπίσεσβαρ στο 2΄ από ασίστ του Αθανασιάδη, ενώ στο 8΄ οι δυο παίκτες συνεργάστηκαν πάλι και ο Μπίσεσβαρ με ωραίο γωνιακό σουτ διπλασίασε.

Στο 70΄ η Παρτιζάν μείωσε σε 2-1 με τον Γιοβάνοβιτς μετά από λάθος του Κρέσπο και στο 72΄ το ματς διακόπηκε για πέντε λεπτά λόγω του πυκνού νέφους που δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι των δυο ομάδων, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί στις εξέδρες.

Ο αγώνας έληξε στο 88΄ λόγω της εισβολής φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, για να αποσπάσουν τις επετειακές φανέλες των ποδοσφαιριστών και να φωτογραφηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις