Μπάσκετ: «Προθέρμανση» για Μαδρίτη στην Αμαλιάδα ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 20:39
UPD:20:41
INTIME SPORTS/VICHOS NIKOS
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την... υποχρέωση στην Αμαλιάδα νικώντας με 88-66 τον Κόροιβο στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και στρέφει πια την προσοχή του σε μια άλλη πρεμιέρα, εκείνη της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, την προσεχή Τετάρτη.

Ο πρωταθλητής έπαιξε τη γνωστή «εξοντωτική» άμυνά του σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μοίρασε χρόνο συμμετοχής χρησιμοποιώντας και τους 12 παίκτες που είχε στην αποστολή κι εκείνοι σκόραραν όλοι (!), με πρώτα... βιολιά τους Λοτζέσκι (18 πόντοι) και Γκριν (16).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν όρεξη για... παιχνίδια και το έδειξαν στους γηπεδούχους από νωρίς, όταν έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο 21-10 και το ημίχρονο τους βρήκε στο +18 (45-27), με τον Λοτζέσκι να στήνει «πάρτι» έξω από τα 6,75 μέτρα και με τρία τρίποντα να εκτοξεύει τη διαφορά ακόμη και στο +20.

Στο τρίτο δεκάλεπτο στην επίθεση του Ολυμπιακού μπήκε και ο Παπανικολάου σημειώνοντας 8 πόντους, η διαφορά έφτασε ακόμη και στο +25 (58-33), ενώ στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι έγινε τελείως ελεύθερο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου να σκοράρουν 27 πόντους σε αυτό το διάστημα! 

Από την ομάδα της Ηλείας πρώτοι σκόρερ ήταν οι Χολ, Μπράουν, Μιλουτίνοβιτς που σκόραραν από 14 πόντους, ενώ ο Γκότσερ πρόσθεσε άλλους 13.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις