Citroen: Πρεμιέρα για το νέο C3

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 13:13
UPD:13:13
William Crozes @ Continental Produtions
A- A A+

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που θα διαρκέσει από την 1η μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, η Citroen ταξιδεύει τους επισκέπτες της έκθεσης στη φιλοσοφία της μάρκας «Feel Good, Be Different». Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου C3 είναι γεγονός.

Το πολυαναμενόμενο best seller της κατηγορίας του, αντικατοπτρίζει πλήρως το σύγχρονο όραμα της Citroen, την άνεση που προσφέρουν τα οχήματά της, παρέχοντας αυτοκίνητα με μοναδική σχεδίαση και ισχυρή προσωπικότητα.

Το νέο ξεχειλίζει από φρεσκάδα και αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα θαυμασμού, καθώς και να κατακτήσει την πρωτιά στις πωλήσεις στην κατηγορία του.

Αποτελεί το νέο κεφάλαιο για τη μάρκα, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της εταιρείας. Αισιοδοξία, ανθρώπινο στοιχείο και έξυπνη τεχνολογία.

Το νέο C3 φέρει προηγμένες τεχνολογίες, με την παγκόσμια πρεμιέρα της Citroen Connected Cam, ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις οδηγικές εμπειρίες με δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή μετέπειτα προβολής.

Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν: 3D σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσης νεκρής γωνίας.

Η αποτελεσματικότητα του νέου C3 εκτείνεται επίσης σε μια πλήρη σειρά υψηλής απόδοσης κινητήρων Euro 6 (PureTech βενζίνη 82 ίππων και 110 ίππων Turbo -βραβευμένοι κινητήρες της χρονιάς και για το 2016, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- BlueHDi diesel 75 και 100 ίππων) και το EAT6 τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Citroen στην παγκόσμια παρουσίαση του νέου C3 παρουσιάζει τη φιλοσοφία της, παράλληλα με τα νέα μοντέλα E-Mehari, SpaceTourer και το νέο C4 Picasso, που έχει ξεκινήσει ήδη τις πωλήσεις στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή