Ευρύ ανασχηματισμό μετά τη β' αξιολόγηση «βλέπει» ο Δ. Παπαδημούλης

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 12:48
UPD:12:50
SOOC/Aris Oikonomou

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

A- A A+

Στην εκτίμηση ότι με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην κυβέρνηση, με στόχο να γίνει πιο συνεκτική και αποτελεσματική, προέβη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντας «αντιστρέψιμη» την εικόνα που αποτυπώνεται για την κυβέρνηση στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», ανέφερε ακόμη ότι «εκλογές θα γίνουν το 2019» και υποστήριξε ότι για θέματα, όπως η ελάφρυνση του χρέους, «μπορεί και πρέπει να διαμορφωθεί ένα εθνικό μέτωπο».

«Μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης, που εκτιμώ ότι δεν πρέπει να αργήσει και πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, ο Πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του κι έναν ανασχηματισμό μεγάλης έκτασης, ο οποίος θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συνοχή στην προώθηση των στόχων» προέβλεψε ο κ. Παπαδημούλης.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι εκφράζει εκτίμηση και ότι οι ανασχηματισμοί είναι αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού και δεν προαναγγέλλονται.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή