Μπεργκ: Στον Παναθηναϊκό ως το τέλος της καριέρας μου

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 17:55
UPD:17:58
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Μπεργκ μίλησε επίσης για τους προπονητές του στον Παναθηναϊκό, εκθειάζοντας τόσο τον Γιάννη Αναστασίου όσο και τον Αντρέα Στραματσόνι (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε την ποδοσφαιρική Ιθάκη του στον Παναθηναϊκό και ήθελε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στους «πράσινους», όπως δήλωσε ο άσος του «τριφυλλιού» μιλώντας στη σουηδική ιστοσελίδα «Viasat».

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, ο Μπεργκ άδραξε την ευκαιρία για να δηλώσει ότι «στο παρελθόν δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα σε ομάδα εκτός Σουηδίας. Πραγματικά ποτέ όπως στον Παναθηναϊκό. Μάλλον θα παραμείνω εκεί μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Αναφερόμενος στη νέα συμφωνία με την αθηναϊκή ομάδα, που θα τον «δέσει» ως το 2019, υπογράμμισε πως «τα έχουμε βρει σε όλα, μένουν μόνο οι υπογραφές».

Ο Μπεργκ μίλησε επίσης για τους προπονητές του στον Παναθηναϊκό, εκθειάζοντας τόσο τον Γιάννη Αναστασίου όσο και τον Αντρέα Στραματσόνι.

«Ο Αναστασίου ήταν πολύ καλός προπονητής, αλλά και ο Στραματσόνι είναι πολύ έμπειρος και πραγματικά καλός προπονητής. Μου αρέσει που είναι στον Παναθηναϊκό», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις