Super League: Όλα «μηδέν» στην Ξάνθη

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 21:23
UPD:21:33
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Με ένα εμφατικό 0-0, που απεικονίζει ανάγλυφα την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίχθηκε στα Πηγάδια, ολοκληρώθηκε η έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι ήταν το χειρότερο που έχει διεξαχθεί ως τώρα στη φετινή Σούπερ Λίγκα, χωρίς ρυθμό, με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές και πολύ τακτική από τους δύο προπονητές, που ήθελαν πρωτίστως να μη χάσουν.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 29΄, όταν ο Νιέτο πλαγιοκόπησε την άμυνα του Ατρόμητου και σέντραρε επικίνδυνα, αλλά ο Κατράνης μόλις που πρόλαβε να αποκρούσει σε κόρνερ. 

Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν ένα μακρινό σουτ του Στόιτσεφ στο 40΄, με τον Ζίφκοβιτς να ελέγχει την πορεία της μπάλας κι αυτή ήταν όλη κι όλη η ιστορία του πρώτου μισού.

Σαν σε «καρμπόν» και το δεύτερο ημίχρονο, με την ακριτική ομάδα να «ζωηρεύει» μετά το 75ο λεπτό και να πιέζει για το γκολ της νίκης αλλά να έχει μόλις μια φάση, εκείνη στο 87΄ όταν ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε το σουτ του Καμαρά.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Παναθηναϊκός 10, Ολυμπιακός 9, Πανιώνιος 9, Πλατανιάς 8, ΑΕΚ 7, ΠΑΣ Γιάννινα 7, ΠΑΟΚ 5, ΑΕΛ 5, Παναιτωλικός 5, Ατρόμητος 4, Λεβαδειακός 4, Βέροια 4, Κέρκυρα 3, Ηρακλής 2, Ξάνθη 2, Αστέρας Τρίπολης 0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις