Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά οργανωμένων οπαδών της ομάδας

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2005 18:02
A- A A+

Ιδιαίτερα επιθετική ανακοινωση κατά μερίδας των οργανωμένων φιλάθλων του Πανιωνίου («Πάνθηρες») εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, υπογραμμίζοντας ότι ο εν λόγω σύνδεσμος δεν αναγνωρίζεται και δεν ανήκει στην οικογένεια των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τις ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν από μερίδα του Τύπου και καταφέρονται εναντίον της διοίκησης του Πανιωνίου και κάνουν λόγω για δήθεν κόντρες, η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει πρωτίστως τους δημοσιογράφους ότι αυτοί που εκδίδουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και οι οποίες κακώς φιλοξενούνται στα ΜΜΕ καθώς είναι ανυπόγραφες και ανώνυμες, ΔΕΝ ανήκουν στην οικογένεια του Πανιωνίου. ΔΕΝ έχουν αναγνωριστεί από την Πολιτεία. ΔΕΝ έχουν γραφεία ΔΕΝ έχουν τηλέφωνα όπως όλοι οι άλλοι σύνδεσμοι ανά την Ελλάδα. Γενικώς ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά γιατί μονίμως κρύβονται.

Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ Πανιώνιος τους έχει αποβάλλει από την οικογένεια του ιστορικού μας συλλόγου, αφού αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούσαν τον Πανιώνιο για να σπρώχνουν αθώα παιδιά στα ναρκωτικά (και δυστυχώς κάθε χρόνο πεθαίνουν 2-3).

Ευτυχώς για όλους εμάς τους Πανιώνιους αυτά δεν μας αγγίζουν μιας και οι αγνοί Πανιώνιοι δεν έχουν καμία σχέση και ανάμιξη με τέτοιους είδους αποβράσματα. Αφορά μόνο μία μικρή μερίδα αλητών που πολύ σύντομα θα βρεθούν και θα απομακρυνθούν μια για πάντα.

Η διοίκηση του Πανιωνίου, η οποία είναι αρμόδια, υπεύθυνη και εκπροσωπεί επίσημα τον Πανιώνιο, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με ανυπόγραφες και ανώνυμες ανακοινώσεις των «Ηνωμένων Βασιλείων, Πολιτειών ή Εμιράτων».

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, είτε τους αρέσει είτε όχι, ότι τους στόχους και τον προγραμματισμό της ομάδας, τους καθορίζουν αυτοί που διοικούν το σύλλογο. Και σήμερα διοικούμε εμείς. Και όσο διοικούμε εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους ΔΗΘΕΝ Πανιώνιους με την ονομασία «Πάνθηρες» να παρασύρουν στα ναρκωτικά αθώα παιδιά. Μακριά από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Γιατί έχουμε τη δύναμη να σας αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα είμαστε και του χρόνου για να χαρούμε μαζί με τους φιλάθλους μας αυτό που δημιουργούμε. Εσείς ψάξτε άλλους χώρους. Ο Πανιώνιος δεν έχει ανάγκη τέτοιας ποιότητας φιλάθλους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις