Super League: Η Λάρισα έφυγε αήττητη από τη Λιβαδειά (1-1)

Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 20:09
UPD:20:17
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η Λάρισα πήρε «χρυσό» βαθμό στην έδρα του Λεβαδειακού (1-1), στο δεύτερο χρονικά ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Το τελικό αποτέλεσμα σαφώς και άφησε ικανοποιημένους μόνο τους «βυσσινί», που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 55΄ από το γκολ του Σίλβα, κατάφεραν μέσα σε 11 λεπτά να «απαντήσουν» με τον Ντοντό. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, κατάφερε έξι ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού να πάρει έναν ακόμη βαθμό εκτός έδρας, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς, που αν και προέρχονταν από τη νίκη επί της Κέρκυρας πάλι μέσα στο «σπίτι» τους, απέτυχαν να κάνουν το 2Χ2.

Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες, ούτε υπήρξε κάποιος που να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά την υπέρ του εξέλιξη και βρέθηκε πολύ γρήγορα να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης. Μετά από 4 αγωνιστικές ανέβηκε στους 4 βαθμούς, με τους «βυσσινί» να έχουν έναν περισσότερο.   

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις