Γερμανία: Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Μπάγερν

Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 18:47
UPD:18:52
REUTERS/MICHAEL DALDER

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά από 5 σερί νίκες στο ξεκίνημα «σκόνταψε» μέσα στην έδρα της, αν και προηγήθηκε με τον Κίμιχ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. 

A- A A+

Μετά την ήττα στο Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπάγερν είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών και στη Bundesliga με την Κολονία (1-1).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά από 5 σερί νίκες στο ξεκίνημα «σκόνταψε» μέσα στην έδρα της, αν και προηγήθηκε με τον Κίμιχ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Μοντέστε στην επανάληψη ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση που άσκησαν στη συνέχεια οι Βαυαροί και δικαίως πανηγύρισαν στο φινάλε.

Η αλλαγή προπονητή στο Αμβούργο δεν έφερε...γούρι. Με τον Μάρκους Γκίσντολ στον πάγκο η ομάδα του γερμανικού Βορρά ηττήθηκε με 0-2 από την Χέρτα στο Βερολίνο και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του πίνακα με μόλις ένα βαθμό. Και τα δύο γκολ των «πρωτεουσιάνων» πέτυχε ο Βένταν Ιμπίσεβιτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Ινγκολστατ-Χοφενχάιμ 1-2 (90΄+5 Χίντερσέερ - 11΄ Βάγκνερ, 35΄ Ντεμιρμπάι), Φράιμπουργκ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0 (4΄ Γκρίφο), Ντάρμστατ-Βέρντερ Βρέμης 2-2 (19΄,73΄Κόλακ - 51΄ Σανέ, 67΄ Γκνάμπρι). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις