Ελάχιστες οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αλμέιδα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 14:03
UPD:14:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πορτογάλος στράικερ (φωτ. αρχείου) δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, έφτασε τις 12 ημέρες που απέχει λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να έχει στη μέση του και θα πρέπει να θεωρείται απίθανο ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

A- A A+

Απίθανη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ούγκο Αλμέιδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μία ακόμη σοβαρότατη απώλεια θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, η ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μετά τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος από χθες είναι γνωστό ότι θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός έδρας, και ο Ούγκο Αλμέιδα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Πορτογάλος στράικερ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, έφτασε τις 12 ημέρες που απέχει λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να έχει στη μέση του και θα πρέπει να θεωρείται απίθανο ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο έμπειρος παίκτης έκανε θεραπεία και στη συνέχεια πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει, αλλά με τα ισχύοντα δεδομένα θα αποκλειστεί από την αποστολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις