Αστέρι του Χόλιγουντ το «πιο μοναχικό σκυλί του κόσμου»

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 08:37
FACEBOOK/Freshfields Animal Rescue 'Freya's' Doggie Diary
A- A A+

Ένα κουτάβι, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας, αποτελεί το νέο... αστέρι του αμερικανικού κινηματογράφου.

Μπορεί η σκυλίτσα Φρέγια να φιλοξενήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια σε κέντρο προστασίας ζώων του Λίβερπουλ, ωστόσο πλέον περνά τις μέρες της παρέα με διάσημους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Η «πόρτα» για την κινηματογραφική της καριέρα άνοιξε χάρη σε ένα δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήριζε τη Φρέγια ως «το πιο μοναχικό σκυλί στον κόσμο».

Διαβάζοντας το άρθρο, ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι αποφάσισε να της προσφέρει έναν ρόλο στο πέμπτο σίκουελ της ταινίας «Transformers».

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την ταινία -η πρώτη προβολή της οποίας είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο στις ΗΠΑ-, στις λίγες σκηνές που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, η Φρέγια στέκεται στο πλάι του Σερ Αντονι Χόπκινς.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με τη σκυλίτσα, εκτιμώντας ότι κάνει καταπληκτική δουλειά στα γυρίσματα της ταινίας.

Πέρα από διασημότητα, η Φρέγια απέκτησε και κάτι πολύ πιο σημαντικό: μία οικογένεια η οποία την υιοθέτησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή