Χρ. Σταϊκούρας: Είναι παραζαλισμένοι από το περιβάλλον σήψης και ρίχνουν κροτίδες για αποπροσανατολισμό

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 15:09
UPD:15:17
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

A- A A+

Για «ψευδείς αναφορές» σχετικά με τον ίδιο και με συνεργάτες του έκανε λόγο ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας παρεμβαίνοντας στη Βουλή για το θέμα που έχει προκύψει με την διευθύντρια του γραφείου του κ. Ζευγώλη, η οποία είχε διοριστεί ως ανεξάρτητο μη διοικητικό στο δ.σ. της Τράπεζας Αττικής.

«Η συμμετοχή σε ΔΣ δεν αποτελεί λειτούργημα ή επάγγελμα. Δεν απαγορεύεται συνεπώς να συμμετέχει σε ΔΣ. Σήμερα το Δημόσιο έχει κατακλυστεί από τέτοια πρόσωπα», ανέφερε ο Χρ. Σταϊκούρας. «Οι έχοντες τα αντίστοιχα προσόντα υπάλληλοι τραπεζών θα έπαιρναν θέση σε ΔΣ αν δεν ήταν διευθύντριά σας;», του απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Είναι παραζαλισμένοι από το περιβάλλον σήψης που έχουν δημιουργήσει και ρίχνουν κροτίδες για να αποπροσανατολίσουν», είπε ο Χρ. Σταϊκούρας για τους υπουργούς.

ΒΟΥΛΗ

Για την κ. Ζευγώλη ο Χρ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι «ήταν και είναι τραπεζικό στέλεχος. Παραιτήθηκε και επέστρεψε στην Τράπεζα Πειραιώς το 2014 και μετά πήγε στην Τράπεζα Αττικής. Όταν ανέλαβε διοικητική θέση στην Αττικής δεν ήταν συνεργάτης μου. Δεν ισχύει αυτό που γράφουν κύκλοι της κυβέρνησης, ότι υπηρετούσε παράλληλα ως μετακλητή υπάλληλος και στέλεχος τράπεζας. Παραμένει στη θέση της και σήμερα. Γιατί δεν την έχετε αντικαταστήσει αφού έχετε αλλάξει την διοίκηση από πέρυσι;».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή