Ελευθερόπουλος: «Τεράστια προπονητική ευκαιρία για μένα ο Αστέρας Τρίπολης»

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 15:03
UPD:15:04
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το νέο της προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Αφού ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Μποροβήλος, επισήμανε στον πρόλογό του ότι ο νεαρός τεχνικός ήταν ο μοναδικός τον οποίο προσέγγισε η διοίκηση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χάβο, από την πλευρά του ο νέος προπονητής δεν έκρυψε την χαρά του που θα συνεργαστεί με ένα τόσο «νοικοκυρεμένο» σωματείο. 

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ. Για μένα είναι μία τεράστια προπονητική ευκαιρία. Οι προσδοκίες ενός προπονητή μπορούν να βρουν ανταπόκριση μέσα από ελάχιστες ομάδες. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Διαδέχομαι έναν εξαιρετικό προπονητή, η ομάδα είναι δουλεμένη, μέρα με τη μέρα θέλουμε να κερδίζουμε χρόνο στη φιλοσοφία που έχουμε και να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που τον θέλουμε», είπε αρχικά ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε το ρόστερ του Αστέρα «πλούσιο σε κάποιες θέσεις και είναι ευλογία να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα τους». 

Απέφυγε να οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια: «Θέλουμε η μία προπόνηση να είναι καλύτερη από την άλλη. Ο κάθε αγώνας καλύτερος από τον προηγούμενο. Θα δουλέψω σαν να είμαι για 20 χρόνια στην ομάδα και σαν να είναι η τελευταία μου ημέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Πιστεύω στους στόχους και όχι τόσο στα όνειρα». 

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε αγώνα που παίζει ο Αστέρας. Γνωρίζω να υποφέρω λένε οι Ιταλοί. Άλλες φορές θα πιέσουμε, άλλες θα κρατήσουμε μπάλα, άλλες θα πιεστούμε. Θα πάμε με στόχο, αυτό είναι το σίγουρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις