Αλαρντάις: «Έγινε παρεξήγηση...»

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 12:21
UPD:12:22
EPA/WILL OLIVER

Ο έμπειρος προπονητής συνομιλεί με εκπροσώπους του Τύπου που είχαν... ντυθεί επιχειρηματίες και τους συμβουλεύει πως να παρακάμψουν τους κανονισμούς που αφορούν στις μεταγραφές στην πρέμιερ λιγκ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Σαμ Αλαρντάις, ωστόσο, επισήμανε ότι από μία παρεξήγηση προήλθε η απόλυσή του από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Κάτι περισσότερο από δύο μήνες (67 ημέρες) άντεξε στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών» ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν λόγω του σκαννδάλου που ξέσπασε με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Telegraph. Ο έμπειρος προπονητής συνομιλεί με εκπροσώπους του Τύπου που είχαν... ντυθεί επιχειρηματίες και τους συμβουλεύει πως να παρακάμψουν τους κανονισμούς που αφορούν στις μεταγραφές στην πρέμιερ λιγκ.

Ο Αλαρντάις με δηλώσεις του στο «SkySports» το πρωί της Τετάρτης επιχείρησε να «συμμαζέψει» τα πράγματα τονίζοντας ότι πήγε στη συνάντηση από παρεξήγηση και συγκεκριμένα για να βοηθήσει φίλο του μάνατζερ που ήθελε να δουλέψει για τον συγκεκριμένο όμιλο και όχι για να αποκομίσει ο ίδιος κάποιο χρηματικό όφελος με παράνομο τρόπο.

«Είμαι πληγωμένος και απογοητευμένος. Εκανα ένα μεγάλο λάθος. Το παραδέχομαι» είπε αρχικά ο πρώην πια ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Η συνάντηση είχε κλειστεί από τον ατζέντη, Σκοτ ΜακΓκάρβεϊ. Εγώ συμμετείχα επεειδή τον ξέρω εδώ και 30 χρόνια. Ήθελε πολύ να πάρει αυτή τη δουλειά από αυτούς τους ανθρώπους, που αποδείχθηκαν ότι ήταν δημοσιογράφοι. Του πρόσφεραν μισθό 260.000 λιρών το χρόνο και ένα αυτοκίνητο της εταιρίας. Πήγα στη συνάντηση όχι γιατί είμαι άπληστος ή επειδή θέλω να αποκτήσω περισσότερα χρήματα. Ήθελα απλά να κάνω μία χάρη σε ένα φίλο και το πλήρωσα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις