Βουλή: Με αντιπαράθεση Ευκλ. Τσακαλώτου - Κ. Χατζηδάκη ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 21:01
UPD:21:07
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Έχετε αποφασίσει στη Ν.Δ. τι θα κάνετε με ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ; Είναι ασφαλείς στα δικά σας τα χέρια; Περιμένω έστω και από ένα Νεοδημοκράτη να το πει», σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος.

A- A A+

Με αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Τσακαλώτος μετά την ομιλία του κ. Χατζηδάκη πήρε τον λόγο και επανέλαβε ένα ερώτημα που είχε θέσει από νωρίς: «Έχετε αποφασίσει στη Ν.Δ. τι θα κάνετε με ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ; Είναι ασφαλείς στα δικά σας τα χέρια; Περιμένω έστω και από ένα Νεοδημοκράτη να το πει».

«Ξέρω ότι είστε σε δύσκολη θέση. Προσπαθείτε να κλείσετε έναν ελέφαντα σε ένα ντουλάπι», απάντησε ο κ. Χατζηδάκης και αναρωτήθηκε «ποια αξία έχει η δήλωση Τσίπρα ή Τσακαλώτου ότι δεν θα πουληθούν αφού ξέρουμε οι άνθρωποι κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λένε».

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ξέρω ότι είστε σε δύσκολη θέση. Προσπαθείτε να κλείσετε έναν ελέφαντα σε ένα ντουλάπι», απάντησε ο κ. Χατζηδάκης.

«Ευχαριστώ τον κ. Χατζηδάκη. Μου επιβεβαίωσε ότι δεν έχει απάντηση αν η Ν.Δ. θα συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις», σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος.

Αυτή την ώρα διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου και επί των άρθρων 1 και 2, την οποία έχουν ζητήσει Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή