Ξεκίνησε με ποδήλατο από τη Γερμανία για να δει τη γιαγιά της στην Πολωνία

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 15:52
UPD:23:31
SHUTTERSTOCK

Η 14χρονη Νίκολα έφυγε την περασμένη Τρίτη από την οικία της στην πόλη Λίνεμπουργκ, κοντά στο Αμβούργο στη βόρεια Γερμανία, έχοντας μαζί της ένα σακίδιο και το ποδήλατό της, σύμφωνα με το Associated Press (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ένα κορίτσι 14 ετών από τη Γερμανία, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε σώο στο σπίτι της γιαγιάς του στην Πολωνία, 400 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας της.

Η 14χρονη Νίκολα έφυγε την περασμένη Τρίτη από την οικία της στην πόλη Λίνεμπουργκ, κοντά στο Αμβούργο στη βόρεια Γερμανία, έχοντας μαζί της ένα σακίδιο και το ποδήλατό της, σύμφωνα με το Associated Press.

Μόλις αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους έλειπε οι γονείς της Νίκολα ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες ωστόσο δεν εντόπισαν κάποιο ίχνος της στη γερμανική πόλη των 70.000 κατοίκων.

Ενώ οι έρευνες γύρω από το Λίνεμπουργκ βρίσκονταν σε εξέλιξη, η μικρή Νίκολα τελικά εμφανίστηκε 48 ώρες αργότερα στο σπίτι της γιαγιάς της, στη δυτική Πολωνία.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, το κορίτσι -χωρίς να έχει ενημερώσει τους γονείς του- έκανε για αρκετές ώρες ποδήλατο και οτοστόπ, προκειμένου να δει τη γιαγιά της.

Λίγες ώρες αργότερα, η 14χρονη επέστρεψε στο σπίτι της συνοδευόμενη από τους γονείς της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή