Δημοκρατική Συμπαράταξη: Χτυπούν εργαζόμενους και αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 14:03
UPD:14:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

H υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης με αιχμή την ένταση που επικράτησε στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο υπουργείο Εργασίας εξαπέλυσε η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ζούμε στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου τα ΜΑΤ αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες και χτυπούν εργαζόμενους και συνταξιούχους», σχολίασε η κ. Χριστοφιλοπούλου προσθέτοντας: «Δεν φθάνει που έφτιαξαν ένα ταμείο μαμούθ καταδικασμένο σε αποτυχία με 2,9 δισ. έλλειμμα. Δεν φθάνει που πετσόκοψαν τις επικουρικές, κατάργησαν το ΕΚΑΣ και καθυστερούν την απονομή συντάξεων και εφάπαξ. Δεν φθάνει που σήμερα παίρνουν πίσω τις πενιχρές εκπτώσεις που ο κ. Τσίπρας τάχα μου διαπραγματεύτηκε και ξεψηφίζουν όσα ψήφισαν πριν λίγους μήνες στη Βουλή. Σήμερα χτυπούν εργαζόμενους αντί να κάνουν διάλογο».

Κάλεσε τέλος τον κ. Κατρούγκαλο, που – όπως σημείωσε  «έκανε καριέρα ψευδόμενος στην πλατεία Συντάγματος με τους αγανακτισμένους» να πάει σήμερα στο Σύνταγμα «αν έχει τα κότσια» για να μιλήσει  στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή