Super League: Η Λάρισα τιμώρησε (1-0) τον κακό Ολυμπιακό

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 23:01
UPD:23:03
A- A A+

 Ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο στο φετινό πρωτάθλημα, όπως του έδωσε να το καταλάβει πολύ καλά η Λάρισα που τον υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του στη φετινή Λίγκα, επιβληθείσα 1-0 με γκολ του Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάκτησε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ το πειραϊκό συγκρότημα μετρά πια μια ήττα σε τρεις αγώνες, έχοντας να χάσει 17,5 μήνες μακριά από την Αττική, ενώ η πιο παραγωγική ομάδα της διοργάνωσης έμεινε σήμερα στο «μηδέν».

Σε άσχημο βράδυ βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Ο Πορτογάλος παράταξε για πρώτη φορά αρχικό σχηματισμό 4-4-2, με τον Καρντόσο να μη βοηθά καθόλου, άφησε εκτός παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, ενώ και οι αλλαγές του δεν βοήθησαν την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική στο κυνήγι του γκολ.

Αντίθετα, το 3-5-2 των γηπεδούχων «μπλόκαρε» τον Ολυμπιακό και δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει αποτελεσματικά, με τον Μπέντο να επιμένει στο δικό του σύστημα αν και έβλεπε ότι το παιχνίδι, που ήταν δυνατό αλλά όχι σκληρό, δεν του «πηγαίνει».

Οι φάσεις ήταν λιγοστές στις δύο εστίες. Στο 6ο λεπτό ο Ντοντό γύρισε στον Ναζλίδη που δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ και δύο λεπτά αργότερα ο Καπίνο επενέβη στο σουτ του Ρέντζα από τα 35 μέτρα.
 
Στο 20΄ ο Καμπιάσο με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε το σουτ του Αναστασόπουλου, ενώ στο 19΄ ο Ξενοδόχοφ σταμάτησε τον Ιντέγε και στο 37΄ απέκρουσε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς.

Με ευκαιρία της Λάρισας ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 48΄ από κεφαλιά του Φατιόν η μπάλα έκανε «καραμπόλα» στον Φάρκας αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του Καπίνο και δύο λεπτά αργότερα ο Ξενοδόχοφ παραλίγο να αιφνιδιαστεί βλέποντας την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος, αλλά πρόλαβε να πετάξει την μπάλα κόρνερ.
 
Στο 80΄ ο Καπίνο απέκρουσε την κεφαλιά του Ναζλίδη και στο 82΄ ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» έκανε το ίδιο σε «πονηρά» εκτελεσμένο φάουλ του Φορτούνη, για να κριθεί το παιχνίδι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ!

Το εκτέλεσε δυνατά ο Κόντορ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή, ο Μάρτινς δεν κατόρθωσε να διώξει μακριά, τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν να κοιτούν την μπάλα χωρίς να πάει κανένας σε αυτή και ο Γκόλιας σούταρε, αλλά άσχημα. Η μπάλα φαινόταν να έχει πάρει πορεία άουτ, αλλά η παρεμβολή του Μιλιβόγεβιτς την έστειλε στα δίχτυα του Καπίνο, γράφοντας την ιστορία του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις