Super League: Στο Αγρίνιο σήμερα ο Παναθηναϊκός, σε Λάρισα την Κυριακή ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 12:02
UPD:12:06
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το τριήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Από το πρόγραμμα απουσιάζει το πολύ μεγάλο παιχνίδι, όμως όλες οι συναντήσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αφού ήδη με το ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης δημιουργήθηκε ένα γκρουπ που ξεχωρίζει κι άλλο ένα με συλλόγους όπως τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και την Ξάνθη, που αναζητούν τους πρώτους βαθμούς τους.

Αναφορικά με τα σημερινά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ενώ ντέρμπι αναμένεται στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον δυνατό εντός έδρας ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, που ακόμη δεν έχει υποστεί βαθμολογική απώλεια.

Από τις συναντήσεις της Κυριακής δεσπόζει εκείνη στο «AEL FC Arena» ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό, που παίζει δεύτερο κατά σειρά αγώνα εκτός.

Την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αδύναμη μέχρι στιγμής Ξάνθη, ενώ ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα και τους Περιστεριώτες να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την απόλυση του Τραϊανού Δέλλα.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή φιλοδοξώντας να πετύχει το «3Χ3».

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 24/9: ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (16:00), Πανιώνιος-Βέροια (18:15), Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (20:30)

Κυριακή 25/9: ΠΑΟΚ-Ξάνθη (16:00), Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:15), Λεβαδειακός-Κέρκυρα (18:15), ΑΕΛ-Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα 26/9: ΑΕΚ-Ηρακλής (19:30)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις