Ο John McEnroe αμφισβητεί την αυθεντικότητα της αυτοβιογραφικής του ταινίας

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 18:20
A- A A+

Την αυθεντικότητα τής επικείμενης ταινίας με τίτλο «Borg - McEnroe», αμφισβητεί ο μεγάλος τενίστας John McEnroe.

Η ταινία, στα γυρίσματά της, εστιάζει στην αντιπαλότητα μεταξύ του McEnroe (τον υποδύεται ο Shia LaBeouf) και του Σουηδού τενίστα Björn Borg (Sverrir Gudnason) στα τέλη της δεκαετίας του '70 και τις αρχές της δεκαετίας του '80. Κατά τη διάρκεια  συνέντευξής του στο Vanity Fair, ο McEnroe εξέφρασε ανησυχία για το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ταινίας δεν ήρθαν σε επαφή μαζί του. 

«Δεν ξέρω εάν προγραμματίζουν να κάνουν όλη την ταινία χωρίς να έρθουν σε επαφή μαζί μου ή με τον Björn. Δεν έχω δει τίποτα, και έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Δεν ξέρω πώς μπορούν να γυρίσουν την ταινία χωρίς να έχουν μιλήσει μαζί μου. Ίσως να έχουν μιλήσει με κάποιους φίλους μου. Εγώ μόλις και μετά βίας μπορώ να θυμηθώ τι μου άρεσε πριν από 36 χρόνια, όταν ήμουν 21 ετών. Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό. Μπορεί να είναι καλό. Ας ελπίσουμε», ανέφερε ο McEnroe.

Ο διάσημος τενίστας μίλησε και για τον LaBeouf, λέγοντας ότι μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. «Υποτίθεται όχι έχει μία τρέλα, οπότε ίσως τα καταφέρει», είπε, ωστόσο σημείωσε ότι ανησυχεί πως θα δυσκολευτεί να πείσει σαν τενίστας. «Τόσο ο LaBeouf όσο και ο Gudnason», ανέφερε ο επτά φορές νικητής του τίτλου Grand Slam, «μοιάζουν με ηθοποιούς που δεν μπορούν να παίξουν τένις. Θα δείτε αυτά τα παιδιά θα βγουν εκεί έξω και μόλις μετά βίας θα καταφέρουν να παίξουν τένις».

Ο John McEnroe με τον Björn Borg .

Ο 57χρονος, σήμερα, αθλητής είπε ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις του μέχρι να δει την ταινία, και παραμένει απαισιόδοξος. «Δεν έχω δει ποτέ μία καλή ταινία με θέμα το τένις. Όλες ήταν απαίσιες», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς