Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2005 07:00
A- A A+

Μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα στα ορεινά, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ηπειρωτικά, θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο, νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή